Sådan studerer du

Alle moduler optages, så de efterfølgende kan genses, og efterhånden vil der være et stort bibliotek med forskellige webinarer, man kan dykke ned i. Du har adgang til biblioteket gennem hele din uddannelse.
Du skal dog prioritere at dukke op til webinarerne.

Hovedwebinaret vil altid være d. 3. tirsdag i hver måned fra kl. 9 – 12.
Opgavewebinaret vil altid være en hverdagsaften, typisk en mandag aften.
Solowebinarerne vil blive annonceret særskilt, da det kræver, at eksperterne kan finde en god dato i deres travle kalendere.

Inden du starter på Helsevejlederuddannelsen, modtager du en  kasse med undervisningsmateriale og andre fornødenheder, som du har brug for, når du skal i gang med at studere. Den er værd at gemme. Og med et lækkert indhold.

Uddannelsen er bygget op, så du kan slutte af med en eksamen som  Helsevejleder dHb cirka 1,5 år efter studiestart. Undervejs kan du vælge at deltage i en deleksamen for at se, hvordan det står til med din viden i forhold til det, du har lært på studiet. Og bare rolig: vi gør det så let som muligt med eksamen, dog skal du jo stadig synes, at det er et værdifuldt eksamensbevis, du står med den allersidste dag.

Du skal regne med lidt hjemmearbejde i at se en film eller løse nogle opgaver undervejs. Hvor hurtigt du læser, ved du kun selv, men sæt en times tid af pr. uge, så er du godt klædt på. Mange af filmene kan du blot lytte til, mens du laver noget andet, andre er fyldt med slides, som er værd at se.

Til alle slides får du også tilsendt udleveringskopier efter afholdelse af webinar, så du altid kan vende retur og genopfriske via materialet.

Helsevejleder dHb – en sparringspartner

Grundlæggende viden er vejen frem for en dygtig sparringspartner

Det er af allerstørste betydning for din kunde, at de kan mærke dit faglige fundament. Derfor får du masser af viden gennem meget forskellige typer at materialer: