Bliv helsevejleder

obs! LUKKET FOR TILMELDINGER FOR 2022

NYT HOLD STARTER TIL MARTS 2023

Læs med her, hvis du gerne vil være Helsevejleder dHb, vi begynder i marts 2023!

Uddannelsen vil hovedsageligt foregå online som webinarer og handler om alt det, der ligger bagved et kosttilskud, en fødevare, grøn hudpleje, et homøopatisk middel og et naturlægemiddel.

Det hele er bygget op af kompendier, webinarer, film,  podcasts og studieanvisninger, der guider dig til at forstå til tider svære emner. Vi vil derudover mødes fysisk 1-2 gange om året enten på en fabrik, fordi vi har fundet nogle interessante i Danmark, eller fordi vi bare har lyst til at være sammen.

I nogle af modulerne er der lidt forberedelse til hvert webinar, i andre kan du blot læne dig tilbage og nyde de gode foredragsholdere, som sprudler af viden. En viden du kan bruge i dit daglige liv, hvad enten du er i en helsekostbutik eller arbejder som konsulent fx for et kosttilskudsfirma.
Vi klæder dig på, så du kan blive en rigtig god sparringspartner for dine kunder. Du bliver hverken terapeut eller behandler af uddannelsen, det kræver rigtig meget mere teori, end vi giver dig her på uddannelsen.
Men vi vil godt love dig, at du med dit diplom i hånden, har været rundt i det spændende og sunde univers, og er blevet klædt på til at være en god støtte i det meste om kroppens sundhed.

Det gør vi gennem følgende arbejdsredskaber
Kompendier og studieanvisninger, hvor du bliver guidet til, hvad der er særligt vigtigt for dig at vide. Det kan fx være om de forskellige kosttrends – og dem er der mange af – det kan være hvilke anprisninger, der er på vitaminer og mineraler. Du skal nok regne med cirka en times hjemmearbejde om ugen, hvor der er film, der skal ses, kompendier og studieanvisninger der skal kigges i – og måske løse en opgave eller to.

Tre typer af webinarer og optagelser fra vores bibliotek
Hovedwebinaret vil være det første webinar på hvert modul. Inden da skal du enten have læst og løst nogle få opgaver, eller du skal se sidste års optagelser af et webinar. Det kan fx være om urter eller om vitaminer og mineraler. Når du har set det, rejser der sig sikkert nogle spørgsmål: 5 – 10 af slagsen og dem sender du til Marianne Palm. Du vil få svar på spørgsmålene på hovedwebinaret.
Dernæst vil der være et Opgavewebinar: Her er vi sammen om at løse nogle opgaver, som regel vil det være cases, altså med udgangspunkt i nogle problemstillinger, din kunde kommer med, og hvad vil du så gøre?

Solo webinarer: Nogle producenter vil gerne have jer til at komme helt tæt på produktionen, på forskningen og den gode fortælling om, hvad deres produkter bliver anvendt til. Det kan fx den ene gang være om mælkesyrebakterier, en anden gang om urter eller homøopati. Det ved vi aldrig, før vi går i gang med uddannelsen, men har du specielle ønsker, så lad os se, om vi kan opfylde dem undervejs!

Marianne Palm er dirigent på alle modulerne og sørger for at binde det hele sammen. Der bliver adgang til en lukket facebook- gruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål om indholdet – også imellem undervisningsmodulerne. Det er en facebookgruppe, du skal benytte, for det er her, der bliver lagt bonusinfo og praktiske meddelelser ud om modulerne, fx optagelserne. Det er også her, du kan få dig en dialog med alle de andre på holdet, og måske I får lyst til at lave en studiegruppe?

LÆS MERE: Sådan studerer du

Alle moduler optages, så de efterfølgende kan genses, og efterhånden vil der være et stort bibliotek med forskellige webinarer, man kan dykke ned i. Du har adgang til biblioteket gennem hele din uddannelse.
Du skal dog prioritere at dukke op til webinarerne. Hovedwebinaret vil altid være d. 3. tirsdag i hver måned fra kl. 9 – 12. Opgavewebinaret vil altid være en hverdagsaften, typisk en mandag aften. Solowebinarerne vil blive annonceret særskilt, da det kræver, at eksperterne kan finde en god dato i deres travle kalendere.

Inden du starter på Helsevejlederuddannelsen, modtager du en  kasse med undervisningsmateriale og andre fornødenheder, som du har brug for, når du skal i gang med at studere. Den er værd at gemme. Og med et lækkert indhold.

Uddannelsen er bygget op, så du kan slutte af med en eksamen som  Helsevejleder dHb cirka 1,5 år efter studiestart.

Hvem kan deltage?

  • dHb-medlemmer og deres butiksansatte.
  • Ikke dHb-medlemmer, som er ejere af eller ansat i en helsekostforretning.
  • Privatpersoner, der har eller ønsker nær tilknytning til helsekostbranchen (efter konkret vurdering).

For yderligere information om uddannelsen, kontakt venligst dHb på e-mail: mail@d-h-b.dk eller telefon: 74 48 68 02.

dHb står for Danske Helsekostforretningers Brancheforening. Foreningens medlemmer er helsekostforretninger, og foreningen har gennem 30 år uddannet Helsekostvejledere.

Pris

dHb-medlemmer: 1900 kr. excl. moms
Øvrige: 6900 kr. excl. moms

Tilmelding

Kontakt venligst dHb på
E-mail: mail@d-h-b.dk
Telefon: 74 48 68 02